Πολλές φορές νομίζουμε πως τα ξέρουμε όλα. Πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε τι που θα μας τύχει, είτε πρόκειται για νοικοκυριό, για μαστορέματα ή οτιδήποτε άλλο. Όμως κάνουμε λάθος!
Υπάρχουν πράγματα τα οποία κάνουμε λάθος καθημερινά χωρίς καν να το αντιληφθούμε. Βρήκαμε 34 από τα πιο συνηθισμένα μας λάθη και τα διορθώνουμε! Μερικά είναι απλά απίστευτα!!!
#1 Φτιάχνοντας το τέλειο τηγανιτό αβγό.
Για να φτιάξετε ένα στρόγγυλο τηγανιτό αβγό, δεν χρειάζεστε εργαλεία ή συσκευές αλλά μια ροδέλα από κρεμμύδι. Κόψτε την και τοποθετήστε το αβγό στο εσωτερικό της.
#2 Ενώνοντας μαζί τα καλώδια.
Για να σιγουρευτείτε πως τα ηλεκτρικά σας καλώδια δε θα χωριστούν όταν είναι τεντωμένα, κάντε ένα μικρό κόμπο στο σημείο που ενώνονται.
#3. Ξεφλουδίζοντας ένα σκόρδο.
Βάλτε το σκόρδο μέσα σε ένα βάζο με καπάκι και κουνήστε το με ένταση σαν να είστε μπάρμαν.
#4. Κάνοντας μανικιούρ.
Ακολουθήστε τα βήματα που εμφανίζονται στην εικόνα και θα αποκτήσετε όμορφα βαμμένα νύχια.
#5. Παγώνοντας ένα ποτό γρήγορα.
Για να παγώσετε γρήγορα ένα ποτό, τυλίξτε το μπουκάλι του με βρεγμένο χαρτί, τοποθετήστε το στο ψυγείο και σε 15 λεπτά θα είναι κρύο.
#6. Δένοντας τα κορδόνια σας.
Αυτή η μέθοδος θα σας βοηθήσει να έχετε πάντα δεμένα τα κορδόνια σας.
#7. Φτιάχνοντας ένα παγωτό-σάντουιτς.
Κόψτε σε φέτες το παγωτό μαζί με τη χαρτονένια συσκευασία του, βάλτε το ανάμεσα σε δύο μπισκότα, απομακρύνετε τη συσκευασία και είναι έτοιμο.
#8. Ανοίγοντας πλαστικές συσκευασίες.
Οι πλαστικές συσκευασίες ανοίγουν δύσκολα μερικές φορές ακόμη κι αν χρησιμοποιήσετε ψαλίδι. Το ανοιχτήρι για τις κονσέρβες θα το κάνει πολύ πιο εύκολα.
#9. Τα βάζουμε λάθος… Γι’αυτό και πέφτουν όλη την ώρα!
#10. Διπλώνοντας ένα μπλουζάκι σαν ειδικός.
Απλά ακολουθήστε τις κινήσεις τις εικόνας και θα μάθετε να διπλώνετε εύκολα και γρήγορα.
#11. Δεν πρέπει να αφήνουμε την ξύλινη κουτάλα πάνω στην κατσαρόλα που βράζει, γιατί το εσωτερικό της υπερχειλίζει.
#12. Βάζοντας το καλαμάκι στην τρύπα από το καπάκι του αναψυκτικού, το εμποδίζουμε να κουνηθεί από το ανθρακικό!
#13. Απαγορεύεται να έχουμε ίδια βεντούζα απόφραξης για τη λεκάνη και για το νεροχύτη. Πρέπει να έχουμε δύο διαφορετικές!
#14. Έτσι πρέπει να βάζουμε το μέλι στο γιαούρτι!
#15. Με μερικά σωστά κοψίματα, μπορούμε να καθαρίσουμε μανταρίνια και πορτοκάλια χωρίς να λερωθούμε από το χυμό τους.
#16. Πρέπει να ανοίξουμε έτσι μια συσκευασία χυμού για να μπορέσουν τα παιδιά να τον πιούν πιο εύκολα.
#17. Τελείωσε το μελάνι; Χρησιμοποιώντας έναν ανοιγμένο συνδετήρα μπορούμε κάνουμε reset στο δοχείο μελάνης κι έτσι να επιτύχουμε μια εκτύπωση ανάγκης στον εκτυπωτή μας.
#18. Δένοντας έτσι τα καλώδια με την προέκταση τους, εξασφαλίζουμε πως δε θα χωριστούν.
#19. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεφλουδίσουμε μια μπανάνα είναι από κάτω προς τα πάνω!
#20. Η τρύπα στο χερούλι της κατσαρόλας είναι ιδανική για να στερεώσουμε την κουτάλα του μαγειρέματος!
#21. Υπάρχει ειδική σχισμή στη συσκευασία του αλουμινόχαρτου που το εμποδίζει να ξετυλιχθεί ανεξέλεγκτα κατά τη χρήση του.
#22. Τα προστατευτικά που χρησιμοποιούμε για δημόσιες τουαλέτες πρέπει να καλύπτουν το μπροστινό μέρος της λεκάνης.
#23. Αν έχουμε ένα τέτοιο βαζάκι, μπορούμε εύκολα να ξεκουκουτσιάσουμε κεράσια!
#24. Αν χρησιμοποιήσουμε την κατάλληλη ποσότητα οδοντόκρεμας, δε θα χρειάζεται μετά να ξεπλύνουμε τα δόντια μας.
#25. Ο καλύτερος τρόπος για να βάλουμε το περιεχόμενο μιας συσκευασίας στο πιάτο μας, είναι να διαλύσουμε κυριολεκτικά το κουτί! Έτσι θα είμαστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να πάει χαμένο φαγητό.
#26. Ο καλύτερος τρόπος για να φάμε ένα γλυκό!
#27. Ο μακρύς λαιμός των μπουκαλιών της μπύρας έχει σχεδιαστεί για να μπορούμε να τα κρατάμε από εκεί. Έτσι δε ζεσταίνουμε το περιεχόμενο τους με το χέρι μας!
#28. Γυρνώντας τις άκρες από τα χάρτινα κύπελα, μπορούμε να έχουμε ευκολότερη πρόσβαση στο περιχόμενο τους…
#29. Ο καλύτερος τρόπος για να πλύνουμε το μίξερ μας είναι να του βάλουμε σαπούνι και νερό και να το βάλουμε σε λειτουργία. Μετά απλά ξεπλένουμε.
#30. Οι καραμέλες Tic Tac έχουν σχεδιαστεί για να παίρνουμε μία κάθε φορά. Πρέπει να γυρίζουμε, λοιπόν, το κουτί προς τη σωστή κατεύθυνση.
#31. Πρέπει να τοποθετούμε το βουτυροκακάο για τα χείλη μας ανάποδα ώστε να κατανέμονται ομοιόμορφα τα έλαια που περιέχει.
#32. Για να εξασφαλίσουμε πως δε θα σταματήσει να δουλεύει το ασανσέρ μπορούμε να πατάμε συνεχώς το κουμπί να κλείσουν οι πόρτες του.
#33. Αντί να χαλάμε τα νύχια μας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα αποσυρραπτικό για να βγάλουμε τα κλειδιά από το μπρελόκ!
#34. Για να πιάσουν σωστά τα τσιμπιδάκια πρέπει να μπουν κάθετα στα μαλλιά μας.
Originally posted 2015-08-16 11:18:38.
GIPHY App Key not set. Please check settings