in

8 Λόγοι να λατρέψεις έναν Δίδυμο

Πνευματώδεις, αιώνιοι νέοι, εγκεφαλικοί, διαβασμένοι, αστείοι, πονηροί και επικοινωνιακοί. Η κουβέντα μαζί τους μπορεί και να μην σταματήσει ποτέ. Μάστορες του φλερτ, γεμάτοι εκπλήξεις στο κρεβάτι, δεξιοτέχνες στα φιλιά και τα ζουζουνίσματα. Γεννημένοι διανοούμενοι και μέντορες, οι Δίδυμοι είναι τύποι σαγηνευτικοί και οφείλεις να τους εκτιμήσεις, γιατί…
Είναι ελεύθερα πλάσματα

Οι Δίδυμοι ανήκουν σ’ αυτήν την κατηγορία των ανθρώπων που δεν μπορούν με τίποτα να δεχτούν να μπουν σε καλούπι. Θα κάνουν αυτό που θεωρούν σωστό, θα αψηφήσουν τους κανόνες και θα διεκδικήσουν με όσα μέσα διαθέτουν την ανεξαρτησία και την ελευθερία τους. Ο Δίδυμος είναι ο τύπος που θα «τσινίσει» αν προσπαθήσεις να τον κατευθύνεις και που θα σου πει με την πρώτη ευκαιρία ότι «οι κανόνες είναι για να σπάνε».

Ένας Δίδυμος δεν είναι ποτέ βαρετός

Κουραστικός ίσως. Εξυπνάκιας ίσως. Πολύ θεατρικός μπορεί. Όμως βαρετός, ποτέ! Οι Δίδυμοι ξέρουν να τραβούν τα βλέμματα και να γίνονται πρωταγωνιστές. Είναι άνθρωποι πνευματώδεις και με πηγαίο χιούμορ από εκείνους που σε κάνουν συχνά να σκέφτεσαι «Τι ωραίος τύπος!». Γι’ αυτό και αντιπαθούν βαθιά τους ανιαρούς ανθρώπους και τους αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.

Είναι παιδιά στην ψυχή

Παρά τη μόρφωση, το πνεύμα, την καλλιέργεια και το χιούμορ τους, οι Δίδυμοι είναι αιώνια παιδιά φυλακισμένα στο σώμα ενηλίκων. Λένε «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη σε νέες εμπειρίες, λειτουργούν παρορμητικά και παρασύρονται απ’ τα πάθη τους σαν πιτσιρίκια. Αυτός είναι και ο λόγος που καμιά φορά, μπορεί να πληγώσουν με τα λόγια τους τους κοντινούς τους ανθρώπους –μην τους παρεξηγείτε, δεν είναι κακοί. Απλά δεν πολυσκέφτονται πριν ανοίξουν το στόμα τους.

Δεν έχουν απλώς χιούμορ –ξέρουν να αυτοσαρκάζονται

Ξέρετε αυτό το κλισέ που τόσοι και τόσοι άνθρωποι των τεχνών και των θεαμάτων χρησιμοποιούν: «Μου αρέσει πολύ να αυτοσαρκάζομαι! Γελάω πολύ με τον εαυτό μου.» Ε, οι Δίδυμοι είναι ακριβώς οι τύποι που το εννοούν. Θα κάνουν πλάκα με τα ελαττώματά τους τόσο «χοντρή» που θα σε κάνουν η να ξεκαρδιστείς ή να νιώσεις αμήχανα. Δεν κομπλεξάρονται εύκολα και θεωρούν ότι το καλύτερο αντίδοτο στη μιζέρια είναι το χιούμορ –είναι να μην τους αγαπάς;

Η σεξουαλική τους ζωή είναι πικάντικη

Είπαμε: οι Δίδυμοι –όπως οι περισσότεροι έξυπνοι άνθρωποι- βαριούνται εύκολα. Έτσι, και στο κρεβάτι είναι έξτρα παιχνιδιάρηδες, υπερκινητικοί και δραστήριοι. Θέλουν το ταίρι τους να παίρνει πρωτοβουλίες και διψάνε για καινούριες εμπειρίες στο σεξ. Θα κάνει σεξ παντού και με κάθε τρόπο και έχει έναν μοναδικό τρόπο να βγάλει στην επιφάνεια την πιο kinky πλευρά ακόμη και του ντροπαλότερου ανθρώπου.

Τους θαυμάζεις για το μυαλό τους

Δύσκολα θα γνωρίσεις Δίδυμο για τον οποίο δεν θα σκεφτείς ότι είναι πανέξυπνος. Κάτι η πνευματώδης φύση κι η φιλομάθειά τους, κάτι που ξέρουν να το «πουλάνε», οι Δίδυμοι μπορούν να σ’ αφήσουν με το στόμα ανοιχτό σε μια κουβέντα και ξέρουν πώς να σε κάνουν να κρέμεσαι απ’ τα χείλη τους όταν αγορεύουν –γιατί, ναι, κάποια στιγμή θα αγορεύσουν. Είναι γνήσιοι συλλέκτες γνώσεων και περιπετειών κι αυτό τους κάνει φοβερά γοητευτικούς και ελκυστικούς, αλλά και πολύ κοινωνικούς. Πού και πού μπορεί να φλυαρήσουν λίγο παραπάνω, να «δειχτούν» περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται και να περιαυτολογήσουν, όμως, τους συγχωρούμε, γιατί έχουν στόφα δασκάλου και ρήτορα.

Είναι μάστορες στο φλερτ

Κατ’ αρχάς οι Δίδυμοι είναι τύποι εγκεφαλικοί. Θέλγονται περισσότερο από το μυαλό και τον δυναμισμό κάποιου παρά από την εμφάνισή του. Τρελαίνονται για το φλερτ και το παιχνίδι και τα φιλιά είναι το αγαπημένο τους σπορ. Θα «κάνουν ματάκια», θα μοιράσουν πονηρά χαμόγελα και κοπλιμέντα και θα κάνουν εύκολα την καρδούλα σου να σκιρτήσει.

Γίνεται να μην τους λατρέψεις; Άλλωστε μερικοί διάσημοι Δίδυμοι είναι…

Από πού να το πιάσει κανείς; Απ’ την Angelina Jolie, τον Johnny Depp και την Merilyn Monroe; Απ’ τον Che Guevara; Απ’ τον Bob Dylan; Το βλέπετε και μόνοι σας: οι Δίδυμοι είναι εμπνευσμένοι, ερωτικοί, φωτεινοί –γι’ αυτό τους αγαπάμε. Κι ας μας βασανίζουν.

5 Μέρη που θα σε πάει ένας τσιγκούνης στις διακοπές

Αληθινή αγάπη: Τυφλός σκύλος καταφυγίου έρχεται πάντα τρέχοντας όταν ακούει τη φωνή του καλύτερου φίλου του