in

8 σημάδια ότι έχετε μια ιδιαίτερη, αγγελική ψυχή

Ενώ είμαστε όλοι άνθρωποι, κάποιοι από μας δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που περπατάνε ανάμεσά μας και είναι άγγελοι που γεννήθηκαν στη γη και είτε το γνωρίζετε, είτε όχι, μπορεί και εσείς να είστε ένας! Οι Άγγελοι που γεννήθηκαν στη Γη είναι ψυχές που είναι πηγή ελπίδας, έμπνευσης, υποστήριξης και ίασης.

Έρχονται στις ζωές μας από το πουθενά, σε στιγμές που δεν το περιμένουμε ή όταν τους χρειαζόμαστε περισσότερο. Είναι εδώ για να μας καθοδηγήσουν στο σωστό δρόμο και να διαδώσουν θετική ενέργεια, ειρήνη και αγάπη. Έτσι, τους αποκαλούν με πολλά ονόματα όπως πνεύματα-οδηγοί, θεραπευτές και εργάτες του φωτός.

Ανεξάρτητα του τι γνωρίζετε για εκείνους, οι άγγελοι που είναι γεννημένοι στη Γη είναι αυτές οι ψυχές που φαίνεται να ζουν σε μία άλλη διάσταση. Στον πυρήνα τους υπάρχει η ανιδιοτέλεια και το πάθος, ενώ η παρουσία τους είναι ήρεμη και καθησυχαστική.

Δείτε παρακάτω τα σημάδια που δείχνουν ότι είστε άγγελος:

1. Έχεις πολύ μεγάλη κατανόηση

Αυτό σημαίνει πως επηρεάζεσαι πολύ από τα συναισθήματα των άλλων. Μπορείς να καταλάβεις τόσο πολύ την ενέργεια που εκπέμπουν, που την βιώνεις σαν να είναι δική σου.

2. Πολλοί σου λένε πως είσαι Παλιά Ψυχή

Είτε τους πιστεύεις, είτε όχι, σίγουρα επιδεικνύεις επίγνωση και σοφία, πέρα από ότι συνηθίζεται στην ηλικία σου.

3. Χρειάζεσαι να περνάς χρόνο μόνος σου

Εάν δεν βρεις χρόνο για τον εαυτό σου νιώθεις κουρασμένος συναισθηματικά και σωματικά. Βρίσκεις παρηγοριά στην μοναξιά και είναι στιγμή που μπορείς να διαλογιστείς και να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου. Ο χρόνος που περνάς μόνος είναι αυτό που σε επαναφέρει στην ισορροπία και σε ετοιμάζει για ότι είναι να έρθει.

4. Νιώθεις πως έχεις έναν συγκεκριμένο σκοπό στη ζωή
Χρήματα, δόξα και τύχη δεν σου κάνουν αίσθηση. Αντιθέτως, θέλεις μία καριέρα που θα είναι πνευματική και θα σε γεμίζει. Πολλοί άγγελοι στη Γη νιώθουν την επιθυμία και την ανάγκη να βοηθούν και να θεραπεύουν τους άλλους και τελικά καταλήγουν να γίνονται γιατροί, νοσοκόμοι, πυροσβέστες, θεραπευτές, σύμβουλοι, ψυχίατροι, δάσκαλοι, βελονιστές, κοινωνικοί λειτουργοί και άλλα.

5. Είσαι πολύ Ευαίσθητος

Πολλές φορές βρίσκεις τον εαυτό σου να μην αντέχει όλα τα προβλήματα και τον πόνο που βλέπεις στον κόσμο. Σε επηρεάζουν πολύ και σου δημιουργούν άγχος.

6. Οι άνθρωποι στρέφονται σε σένα για Συμβουλές

Φαίνεται να έλκονται προς τα εσένα όταν έχουν προβλήματα γιατί ξέρουν ενστικτωδώς πως θα τους ακούσεις και θα τους βοηθήσεις να λύσουν το πρόβλημα που έχουν. Ακόμα και εντελώς άγνωστοι μπορεί να σας πιάσουν συζήτηση και πάντα θα θέλεις να τους ακούσεις και να τους βοηθήσεις. Πράγματι, λατρεύεις να βοηθάς τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τα θέματα που έχουν.

7. Σιχαίνεσαι τη Βία

Είτε πρόκειται για σωματική βία, πείνα, πόνο, φτώχεια, συναισθηματικό πόνο ή οποιαδήποτε άλλη μορφή κακίας, τη μισείς.

8. Έχεις πολύ ζωντανά Όνειρα και συχνά Ονειροπολείς

Όταν βλέπεις όνειρα είναι πολύ έντονα. Είναι επίσης πιθανό να χάνεσαι μέσα σε σκέψεις με μαγικά, παράξενα και μεταφυσικά πράγματα.

Εσείς πόσα από αυτά τα χαρακτηριστικά αναγνωρίζετε στον εαυτό σας;

Πηγή: fanpage.gr

Γυναίκα μπέρδεψε τον αφρό μαλλιών με τον αφρό διογκούμενης πολυουρεθάνης

9 Άνθρωποι που προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή και κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν!