in

Ελληνική Επιστημονική Πατέντα Απενοχοποιεί για Πάντα το Κάπνισμα!

Η αντίθεση μου στο κάπνισμα είναι γνωστή
στους αναγνώστες της σελίδας, όπως επίσης και οι επιφυλάξεις μου για το ηλεκτρονικό τσιγάρο
που τόσα και τόσα εκ’ διαμέτρου αντίθετα
έχουν γραφτεί.

Από όσα επιστημονικά τεκμηριωμένα έχουν γραφτεί για το ηλεκτρονικό τσιγάρο εν’ προκειμένου, υπάρχουν μελέτες που το θεωρούν μόνο θετικό ως προς μια πρόσκαιρη χρήση αντικατάστασης και απεξάρτησης του τσιγάρου καπνού που και αυτή δεν θα διαρκέσει πάνω από 6 έως 8 μήνες, ενώ στο σύνολο τους είχαν έντονες ενστάσεις για τις συνέπειες τον υγρών ατμού που κυκλοφορούν μιας και δεν υπόκεινται σε καμία απαγόρευση ή έστω και έλεγχο.

Μάλιστα δεν είναι και λίγες εκείνες οι μελέτες που κατηγορούσαν ευθέως κύρια φτηνά υγρά έλαια που εισάγονται από τρίτες χώρες για καρκινογενέσεις, αλλεργίες και τέλος για χρίση επικίνδυνων ουσιών που δημιουργούν εξάρτιση.

Εφιάλτης ?

Στον εφιάλτη αυτό έδωσε τέλος μια μεγάλη ομάδα Ελλήνων επιστημόνων από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το τμήμα Φαρμακευτικής – Φαρμακοκινητικής και το τμήμα του Πανεπιστημίου της Κρήτης το τμήμα της Ιατρικής.

Με μια απλή συλλογιστική φαινομενικά σκέψη, ένωσαν τις ιαματικές δυνάμεις 5 βιολογικής και οργανικής καλλιέργειας βοτάνων σε μελετημένη αναλογία που αφενός ευεργετούν τους πνεύμονες καθολικά, ενώ αφετέρου καλύπτουν με την προσθήκη εγκεκριμένου φυσικού αρώματος την αίσθηση γεύσης ακόμα και του πιο απαιτητικού και εξαρτημένου καπνιστή.

Πυκνογενόλη, Πράσινο τσάι, Κουρκουμάς, Ευκάλυπτος, Φυτική γλυκερίνη, σε αναλογία που προέκυψε από κλινικές μελέτες in Vivo εξασφαλίζουν:

· Την απόλυτη αποτοξίνωση των πνευμόνων.

· Την απομάκρυνση πιθανών φλεγμονών και μόνιμη αποτροπή μελλοντικής ύπαρξης αυτών.

· Την ισχυρή αντιαλεργική δράση.

· Την αντιβηχική δράση.

· Την βρονχοδιαστολή για καλές μεγάλες εισπνοές, εκπνοές.

· Την αύξηση του όγκου αέρα εισπνοής.

· Την βελτίωση και διατήρηση της ελαστικότητας των πνευμόνων.

· Την προστασία όχι μόνο των πνευμόνων αλλά και των αναπνευστικών οδών από λοιμώξεις, κρυολογήματα.

· Την προστασία και ανάπλαση των υγιών κυττάρων.

· Τέλος την εξουδετέρωση κάθε καρκινογόνου ουσίας από τους πνεύμονες.

Είναι σημαντικό να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο υγρό συνιστάτε ακόμα ως drops και σε άτομα με βρογχίτιδα, άσθμα ανεξαρτήτου αιτιολογίας και γενικότερα σε ασθενείς με διαγνωσμένο ΧΑΠ. ( 5 με 6 σταγόνες υγρού σε μισό ποτήρι νερό ανά εξάωρο ή οκτάωρο ανάλογα με την βαρύτητα του περιστατικού. )

Σημαντικότερο όλων είναι ότι το συγκεκριμένο υγρό ατμίσματος με τις συγκεκριμένες αναλογίες, στερείται παρενεργειών και αλληλεπιδράσεων με άλλα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα.
Αναλυτικά:

Πυκνογενόλη.

Συνώνυμη της αποτοξίνωσης η Πυκνογενόλη, με παράλληλη αντιθρομβωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιαλλεργική, αναλγητική δράση.

Πράσινο τσάι.

Πέρα από τις αντιοξειδωτικές δράσεις το Πράσινο τσάι κλινικά απέδειξε ότι μειώνει κατά 38% τα συμπτώματα της στέρησης της νικοτίνης,

Κουρκουμάς.

Η Κουρκουμίνη, βασική δραστική ουσία του Κουρκουμά, εκτός των άλλων γνωστών προστατεύει τα κύτταρα των πνευμόνων από τις τοξίνες γενικά ( Ατμόσφαιρας, τσιγάρου κτλ ) και βοηθά Όχι μόνο στην σωστή ανάπλαση αυτών, αλλά και την δημιουργία νέων κυττάρων σε περιοχές που παρουσιάζουν ελλειμματική παρουσία.

Ευκάλυπτος.

Ο Ευκάλυπτος αντανακλαστικά για τους περισσότερους είναι συνδεδεμένος με την απόφραξη των αναπνευστικών οδών και των πνευμόνων, την βρονχοδιαστολή και την ανακούφιση, ευκολία της ανάσας.

Φυτική γλυκερίνη.

Η φυτική γλυκερίνη είναι γνωστή για τις μαλακτικές της ιδιότητες παγκοσμίως από την μια, αλλά και από την άλλη για την αρωγή της στο να διατηρεί τους ιστούς γενικότερα ενυδατωμένους και ελαστικούς.
Συμπερασματικά:

Οι Έλληνες επιστήμονες για μια ακόμα φορά μπροστά των δυσάρεστων περιστάσεων του καπνίσματος τσιγάρου καπνού ή και της χρίσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου, έδωσαν μια πολλαπλή μοναδική λύση μετατρέποντας ακόμα και την κακιά συνήθεια εξάρτισης σε ωφέλιμη για την υγεία.

Έστω και η χρήση του συγκεκριμένου υγρού 3 με 4 ημέρες την εβδομάδα είναι ικανές να επαναφέρουν την λειτουργία των πνευμόνων και γενικότερα του αναπνευστικού συστήματος στα φυσιολογικά επίπεδα.

Είναι δε σημαντικό και η εναλλακτική χρίση του υγρού ως σταγόνες όχι μόνο στους καπνίζοντες με όποιο τρόπο, αλλά σε όλους τους πάσχοντες από αναπνευστικά προβλήματα ανεξαρτήτου ηλικίας και αιτιολογίας.

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού

Φαρμακοποιός

bio365.blogspot.gr, proionta-tis-fisis.com

Ξεκίνησε να Πλένει τα Δόντια του Καθημερινά με αυτό το Σπιτικό Υλικό! Το αποτέλεσμα θα σας Εντυπωσιάσει!

Βάλτε φύλλα από λάχανο στο στήθος και στα πόδια σας πριν πάτε για ύπνο και ξυπνήστε πιο υγιείς από ότι περιμένετε..