in

Καρκινοπαθής μητέρα άντεξε μέχρι να γεννήσει το μωρό της και λίγες μέρες μετά πέθανε στην αγκαλιά του άντρα της

Μια μητέρα δύο παιδιών έχασε τη μάχη της με τον καρκίνο στα 33 της χρόνια, μόλις λίγες ημέρες μετά τον τοκετό και λίγο μετά αφότου παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της.

Η Tracey Keers, 33 ετών, αναγκάστηκε να γεννήσει πρόωρα την κόρη της Kyla, στις 28 εβδομάδες, αφού οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε καρκίνο τελικού σταδίου.

Αυτή και ο σύζυγός της, Steven, που έχουν επίσης έναν γιο επτά ετών που ονομάζεται Kieran, παντρεύτηκαν στα τέλη Μαρτίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο James Cook στο Middlesbrough.

Η 33χρονη Tracey πέθανε στα χέρια του κ. Keers την Κυριακή. Ο 35χρονος χήρος δήλωσε ότι η σύζυγός του, η οποία εργαζόταν στο Πανεπιστήμιο Durham, διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2016.

Η άτυχη μητέρα υποβλήθηκε σε μαστεκτομή, ακολουθούμενη από χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία και ο καρκίνος της πήγε σε ύφεση τον περασμένο Ιούλιο.

Ο κ. Keers δήλωσε: “Θέλαμε άλλο ένα μωρό, οπότε κάναμε εξωσωματική και καταφέραμε να καταψύξουμε 13 ωάρια.”

“Αλλά το Σεπτέμβριο έμεινε έγκυος φυσιολογικά και ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι επειδή δεν πιστεύαμε ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.”

Ωστόσο, η χαρά του ζευγαριού ήταν σύντομη, καθώς η Tracey άρχισε να έχει σοβαρούς πονοκέφαλους και να νιώθει άρρωστη.

Εικοσιτέσσερις εβδομάδες μετά την εγκυμοσύνη της, οι γιατροί της ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα, ότι ο καρκίνος της Tracey είχε επιστρέψει και ήταν τελικού σταδίου.

Ο Steven, ο οποίος εργάζεται σε μια εταιρεία παιχνιδιών, δήλωσε: “Της έδωσαν τρεις έως έξι μήνες, αλλά η Tracey ήταν η Tracey, δεν εγκατέλειψε ποτέ τη μάχη και πάντα πολεμούσε.”

Τέσσερις εβδομάδες αργότερα, η Tracey άρχισε να έχει σπασμούς και οι γιατροί έπρεπε να φέρουν στη ζωή πρόωρα την Kyla με καισαρική τομή στις 19 Μαρτίου.

Ο Steven είπε: “Είπαν ότι δεν θα κατάφερνε να ξυπνήσει από την καισαρική, αλλά ευτυχώς τα κατάφερε.”

“Η Tracey φοβόταν ότι ποτέ δεν θα προλάβαινε να δει την κόρη της, αλλά τα κατάφερε.”

Μια εβδομάδα αργότερα, στις 30 Μαρτίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο νοσοκομείο.

Ο Steven δήλωσε: “Ήθελα να κάνω το γάμο όσο το δυνατόν πιο ξεχωριστό, γι’ αυτό ήρθα σε επαφή με φίλους οι οποίοι διακόσμησαν όμορφα το δωμάτιο.”

“Ένα νυφικό κατάστημα μας δώρισε ένα νυφικό φόρεμα.”

“Νομίζω ότι σοκαρίστηκε αρκετά όταν είδε το δωμάτιο.”

Ωστόσο, η κατάσταση της Tracey συνέχισε να επιδεινώνεται και στις 8 Απριλίου η αναπνοή της άρχισε να αλλάζει.

Ο Steven είπε: “Σηκώθηκα από το κρεβάτι και έβαλα την Tracey στην αγκαλιά μου με το κεφάλι της στο στήθος μου όπου πέθανε.”

“Όταν έπρεπε να πω στον Kieran ότι ήταν το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο που έπρεπε να κάνω, ήταν καταστροφικό.”

Ο Steven και η Tracey, οι οποίοι ήταν μαζί δέκα χρόνια, γνώριζαν ο ένας τον άλλον ως μαθητές της σχολής Brierton στο Hartlepool.

Ο Steven είπε: “Ήταν η καλύτερη φίλη μου, ήμασταν πάντα μαζί. Δεν βγαίναμε πολύ, ήμασταν ευτυχισμένοι στο σπίτι μας, ήμασταν άτομα της οικογένειας.”

Ο Steven δήλωσε ότι η οικογένειά τους θέλει να ευχαριστήσει το απίστευτο προσωπικό του νοσοκομείου James Cook, το οποίο νοιαζόταν πραγματικά για την Tracey και εξακολουθεί να φροντίζει την Kyla, η οποία θα βρίσκεται στο νοσοκομείο για άλλους δύο μήνες.

Όταν η Tracey διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο, ξεκίνησε ένα blog στο οποίο έγραφε για το ταξίδι της για να βοηθήσει τους άλλους ανθρώπους να κατανοήσουν τον αντίκτυπο της ασθένειας.

“Έβαζε πάντα τους άλλους πριν από τον εαυτό της,” είπε ο Steven. “Το κύριο μέλημά της ήτα να ενημερώνει τις άλλες γυναίκες και να τις προτρέπει να επισκέπτονται το γιατρό τους κάθε φορά που βλέπουν κάποια αλλαγή στο σώμα τους.”

“Η Tracey έκανε πολλούς φίλους μέσω της θεραπείας της και ξόδεψε αρκετό χρόνο για να υποστηρίξει τους άλλους να ξεπεράσουν αυτή τη διαδικασία.”

“Το τηλέφωνό μου δεν σταματά να δέχεται κλήσεις και μηνύματα. Ήταν τόσο αγαπητό πρόσωπο, δεν νομίζω ότι συνειδητοποίησε το πόσο πολύ αγαπητή ήταν.”

Η Tracey ίδρυσε τη δική της σελίδα συλλογής χρημάτων πριν πεθάνει, ούτως ώστε ο Steven και η οικογένειά της να μην επιβαρυνθούν με το κόστος της κηδείας της.

Η κηδεία της θα διεξαχθεί στις 19 Απριλίου και ο Steven ζήτησε από τον κόσμο να φορέσει τα αγαπημένα χρώματα της Tracey – τα οποία ήταν το ροζ και το μοβ. Ο σκύλος της Tracey, ο Harley, θα παρευρεθεί στην κηδεία με ροζ κολάρο.

Ο Steven δήλωσε: “Οι άνθρωποι δεν πρέπει να φορούν μαύρο, η γυναίκα μου ήταν χαρούμενο άτομο και δεν θα ήθελε μια παραδοσιακή μαύρη κηδεία.”

“Οι άνθρωποι που θα παρευρεθούν στην κηδεία καλούνται να αντί στεφάνια και λουλούδια να δώσουν χρήματα στη μονάδα νοσηλείας πρόωρων μωρών.”

Πηγή

Εκπληκτικό βίντεο εξηγεί μέσα σε 5 λεπτά τους λόγους που δεν μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι

22 Φωτογραφίες από κατοικίδια που μεγάλωσαν μαζί με τα αγαπημένα τους παιχνίδια..