Η δημιουργός της διάσημης συνταγής είναι η ηγουμένη Hildegard von Bingen, που έζησε πριν από 800 χρόνια.
Αργότερα, η συνταγή της για καρδιακά προβλήματα δημοσιοποιήθηκε ακόμα και από γιατρούς. Η συνταγή, επίσης έγινε γνωστή από τη διάσημη βοτανολόγο Maria Trebem.
Η φυσική θεραπεία για την καρδιά έχει αποδειχθεί ότι είναι χρήσιμη στις καρδιακές ανωμαλίες και στις σοβαρές καρδιακές παθήσεις.
Χρησιμοποιείται όταν υπάρχουν καρδιακές δυσκολίες, όπως τρόμος και γρήγορος καρδιακός παλμός, αρρυθμίες ή άγχος, και αποδείχθηκε ότι είναι χρήσιμη στην θεραπεία της στηθάγχης (πόνος στο στήθος που προκαλείται από ισχαιμία του καρδιακού μυός).
Συστατικά:
– 10 μίσχοι φρέσκου μαϊντανού (χωρίς ρίζες )
– 1 λίτρο σπιτικό μαύρο ή λευκό κρασί
– 2 κουταλιές της σούπας ξύδι από κρασί
– 300 γραμμάρια φυσικό μέλι
Προετοιμασία:
Τοποθετούμε τους φρέσκους μίσχους μαϊντανού με τα φύλλα σε ένα λίτρο καθαρό σπιτικό κρασί και προσθέτουμε 1-2 κουταλιές της σούπας αγνό ξίδι
Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε 300 γραμμάρια φυσικό μέλι και μαγειρεύουμε για άλλα 4 λεπτά.
Αδειάζουμε το ζεστό κρασί και το ρίχνουμε σε μπουκάλια που έχουμε απολυμάνει προηγουμένως με ισχυρό οινόπνευμα.
Σφραγίζουμε τα μπουκάλια καλά.
Το ίζημα που παράγεται δεν είναι επιβλαβές και μπορεί να καταναλωθεί ελεύθερα.
Οδηγίες:
Καταναλώνετε μία κουταλιά της σούπας κάθε μέρα μέχρι την παύση των δυσκολιών σας.
Συνιστάται να χρησιμοποιείτε το φίλτρο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα όταν αντιμετωπίζετε πιο σοβαρές ασθένειες.
Originally posted 2015-08-31 03:18:55.
GIPHY App Key not set. Please check settings